2015. november 11., szerda

Rendhagyó karácsonyi fanproject

Ez a fanproject a Co-Miyavi WorldWide szervezésében jött létre. A Miyavi Hungary nem vesz részt a szervezésben, kizárólag terjeszti a projectet.


"Hello Co-Miyavik!

Izgatottak vagyunk, hogy közölhetjük veletek új, 2015-ös karácsonyi fanprojectünket, ami rendkívül különleges és törekvő. Most nem arra kérünk titeket, hogy készítsetek videókat vagy fotókat, amiket aztán elküldünk Miyavinak. Ehelyett azt szeretnénk, ha küldenétek egy kis segítséget annak a rengeteg embernek, akik rossz körülmények között élnek világunkban.
Ahogy tudjátok, Miyavinak már az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságához is köze van, 2015 májusában pedig ellátogatott egy libanoni menekülttáborba, ahol idejét menekültekkel, gyerekekkel töltötte. Ezáltal arra ösztönözte rajongóit, hogy jobban odafigyeljenek arra, mit is művel nap mint nap az ENSZ ezeken a veszélyes helyeken.

Ne elégedjünk meg annyival, hogy nyomunk egy lájkot erre a tevékenységre, ha egyszer többet is tehetünk! S mivel Co-Miyavik és "Kicsi Miyavik" is vagyunk, itt az ideje akcióba lépni!

A 2015-ös karácsonyi fanprojectünk: PÉNZADOMÁNY AZ ENSZ MENEKÜLTÜGYI FŐBIZTOSSÁGÁNAK!

HOGYAN?
Annyit kell tenned, hogy ellátogatsz oldalunkra a payit2.com-on.
Kattints erre: DONATE NOW (adományozz most)
Gépeld be: keresztneved, vezetékneved és e-mail címed
Adományozz: PayPal-on keresztül vagy bankkártyával

MENNYIT?
"Sok kicsi sokra megy!"
Ezért nem is kérünk arra, hogy sokkal járulj hozzá a projecthez. 1$-tól adományozhatsz, de természetesen küldhetsz többet is, mint 2 dollár. (Fizethetsz a saját országod pénznemével, a rendszer automatikusan át fogja váltani.)

(Mindenképp számíts arra, hogy nemcsak az adományod összegét, de a kezelési költséget is le fogják vonni a számládról!)

HATÁRIDŐ?
A határidő 2015.12.20. A célunk az, hogy elérjük a 2000 dollárt!

ADOMÁNYOZÁS
Mikor összegyűjtöttük a pénzt, eljuttatjuk az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának Miyavi összes rajongója nevében. Természetesen be is fogjuk bizonyítani nektek, hogy ténylegesen átadtuk az adományt.
(Ha van rá mód, megpróbáljuk azt elérni, hogy az adomány közvetlenül a menekülttáborokban tengődő gyerekekhez jusson.)

"A ZENE NEM VÁLTOZTATHATJA MEG A VILÁGOT, DE MEGVÁLTOZTATHAT EMBEREKET, AKIK MEGVÁLTOZTATHATJÁK A VILÁGOT." - MIYAVI

(Miyavinak és személyzetének NINCS köze ehhez az adományozós kampányhoz; kizárólagosan rajongók irányítják, akiket Miyavi életfilozófiája és szavai megihlettek, s azt valóssá akarják tenni.)

NAGYON KÖSZÖNJÜK, COMIYAVIK! CSINÁLJUK MEG!

U.i.: Osszátok meg ennek az ajándékozós projectnek tervjét családtagjaitokkal, barátaitokkal, munkatársaitokkal, az utca embereivel - minél több embert vonunk be, annál több pénzt fogunk tudni gyűjteni és adományozni! Köszönjük!"

Fordította: Efi

~*~O~*~

A Miyavi Hungary nevében én is fűznék ehhez pár szót.
A CoMiyavi WorldWide adminjait személyesen ismerem, 100%-ig megbízom bennük, egy másodpercig sem gondolnám, hogy az összegyűjtött pénzt ne adnák oda a célszemélyeknek.
Tudom, hogy mi, magyarok, nem arról vagyunk híresek, milyen tehetősek vagyunk - én is itt vagyok diákmunkásként, de inkább elküldök 5-10$-t erre a projectre, minthogy megvegyek magamnak egy százezredik pólót. Kérlek, ha egy dollárral, akkor annyival, de támogassátok ti is a projectet. Nagyon nemes a cél, büszke vagyok a CoMYV WW adminjaira (Kanmisa és Rin), hogy egy ilyen brilliáns ötlettel álltak elő. Lefogadom, hogy Miyavi is szuper büszke lesz ránk. Szeretnék én is az lenni a magyarokra!

- A kezelési költség kb. 500 Ft-ra jött ki.
- A kitűzött 2000 dollár: kb. 550.000 Ft.
- 1 USA dollár most: kb. 280 Ft
- Miyavi a libanoni menekülttáborban (2015. május): KATT
- Ha bármilyen kérdésetek adódna, vagy segítséget szeretnék kérni az utalással, forduljatok hozzám bizalommal! Írjatok üzenetet a miyavihungary@gmail.com e-mail címre, vagy a Miyavi Hungary Facebook oldalon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése