2015. július 1., szerda

MYVCREW – csatlakozz MIYAVI hivatalos rajongói klubjához!



Ahogy sok zenekarnak, úgy Miyavinak is van egy fanklubja, nevezetesen a MYVCREW. Az alábbiakban leírom nektek lépésről lépésre, hogy tehettek szert a tagságra, miután kifejtem, miért is éri meg a tagság és hogy mennyibe is kerül.

Mit nyújt a tagság?
1. Tagsági kártya: a regisztrációt követő 2 hónapon belül megkapod a kártyát egyéb privilégiumokkal, amiket azért kapsz, mert regisztráltál!




2. „Kitartás kiváltsága”: akik folytonosan támogatják Miyavit (x évig, kihagyás nélkül), szintén számíthatnak némi meglepetésre!






3. Hozzáférés a MYVCREW tagok számára létrehozott oldalhoz: naponta frissülő digitális tartalom! Miyavi blogja, videók és képek, amiket sehol máshol nem találhatsz meg.




4. Szülinapi kártya: minden évben kapsz egy üzivel ellátott képeslapot a szülinapodkor! A kártyán levő szöveg nyomtatott.






5. Előzetes jegyvásárlás: hamarabb kapsz értesítést a közelgő koncertekről, mint a nem-klubtagok, de ennek dátuma függ a helyi szervezőtől is. 




6. Magazin: évi egyszer kiadnak egy „csak fanklubtagoknak” szóló magazint, ami Miyavi múltbeli aktivitásait foglalja magában rengeteg értékes, exkluzív képpel, amiket a magazinon kívül sehol sem lelhetünk fel. 



7. Fanklubos események: ilyenek a szülinapi élő koncertek (amit többnyire stream-elnek) és különféle utazós-események. Ezek rendszertelenül kerülnek megrendezésre. 



8. Meet&Greet: a híres esemény, mely során koncertek alkalmával találkozhatsz Miyavival! Természetesen erre Japánban több lehetőség van, de általában a MYVCREW tagok automatikusan találkozhatnak/fotózkodhatnak Miyavival a turnék során is. (A 2014-es budapesti koncerten 5 MYVCREW tag volt, velük külön fotó készült. Nem tudom, volt-e köztük magyar!) 

9. Nemzetközi chat-meeting: a USTREAM-es exkluzív csatornán keresztül lehet nézni Miyavi élő adásait! Van, hogy csak egy egyszerű fan-chat, tehát Miyavit látjuk kamerán keresztül, és válaszolgat a fanok chat-ablakban írt üzeneteire. Ezek az események szintén rendszertelenül kerülnek megrendezésre.


10. E-mail hírlevél: hírlevél a legfrissebb, Miyavis hírekkel! Az üzeneteket rendszertelenül küldik.




11. Egyéb szolgáltatások (pl. közös Twitter)






A tagság ára: 
Első alkalommal: 6000 jen (áfával)
Évente: 4630 jen (áfa nélkül)

Első alkalommal felszámolják az adminisztrációs díjat, ami áfa nélkül 926 jen. Bankkártyán keresztül lehetséges a fizetés, a sima MasterCard teljességgel elfogadott.

A tagság lejárata:
A tagság a regisztráció napjától érvényes a következő év ugyanazon hónapjának utolsó napjáig.
Például ha 2015. március 1-jén regisztrálsz, a tagságod 2016. március 31-ig érvényes.

Amire még figyelj oda:
Ha nem kapnád meg az e-mailt, ne felejtsd el megnézni a spam mappádat! Némely szolgáltató (Yahoo!, Gmail) hajlamos odatenni a MYVCREW csapatától érkező e-maileket. Tehát ha nem kapnád meg a regisztrációról szóló megerősítést, mindenképp csekkold a kéretlen levelek mappáját, mielőtt automatikusan törlésre kerülne.

A regisztrálás menete:
1. Nyisd meg a http://myvcrew.com/ oldalt! 
2. Az oldal legalján a JAPANESE/ENGLISH résznél kattints az ENGLISH-re!
3. Miután újra betöltődött az oldal, jobb fent kattints a REGISTER-re!
4. Görgess megint az oldal aljára és kattints a To New Registration gombra!
5. A keretben levő szerződés alatt tedd be a pipát az „I Accept the Terms and Conditions” szöveg elé, ami által elfogadod a feltételeket, majd kattints az alább látható Agree gombra!
6. Töltsd ki személyes adataiddal az űrlapot! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, például az Occupation pontnál megjelölni, mi a szakmád. Űrlap példa:





7. Ha minden szükséges adatot beírtál, a biztonság kedvéért ellenőrizd le még egyszer, hogy helyesen írtál-e le mindent, majd kattints a jobb alsó sarokban a Confirm (megerősítés) gombra!
8. A következő oldalon a bankkártyádra vonatkozó adatokat találsz. A Credit Card Number-t követő keretbe a bankkártyádon is látható számokat írd be, a Security Code (biztonsági kód) pedig a kártya hátoldalán, a fehér sávban levő számsor utolsó 3 száma. Az Expiration, avagy a lejárati idő szintén ott van a kártyádon; először a hónapot, majd az évet válaszd ki a felsorolásból. Ezután újfent kattints a Confirm (megerősítés) gombra!
9. Innen tovább sajnos már nem tudok menni! Úgy emlékszem, ellenőrzésképp bejön egy oldal, amin az általad megadott adataid szerepelnek. Ha valamit rosszul írtál be, még mindig kijavíthatod, ha visszamész pár lépést. Ha helyesek az adatok, valószínűleg ott is találkozol Confirm/Agree felirattal, amivel véglegesíted a regisztrációt.
10. Amint minden kész, szinte rögtön kapod is az automatikus e-mailt a sikeres regidről. Az e-mailben két fontos adatot kapsz: 【Membership ID】, ami egy 8 számjegyből álló számsor, illetve a【PASSWORD】azaz a jelszó, ami 9 karaktert (nagybetűt, kisbetűt és számokat) foglal magában. A kezdő csomag (ami szerintem csak a kártya + kártyatartó) a regisztrációs e-mail megérkezését követő két hónapon belül a postaládádban lesz!
11. Kész vagy, minden adatod megvan! Sipirc a http://myvcrew.com/en/ oldalra, kattints jobb fent a LOG IN-re, az első sorba írd be a Membership ID-t, alá pedig a jelszót, és már élvezheted is a csak fankluboknak szóló tartalmat!

FONTOS: ezeket a képeket, videókat, fájlokat nem véletlenül nem találhatod meg máshol. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályt, miszerint semmit nem szivárogtathatsz ki az oldalról, nem tehetsz közzé sehol.

GY.I.K.
1. Ha a koncerten találkozhatnak a MYVCREW tagok Miyavival, és én is tag vagyok, de a kártyám még nem érkezett meg, attól függetlenül még találkozhatok vele én is? Akkor is, ha sima jegyem van?
Természetesen, de mindenképp vidd magaddal a regisztrációt megerősítő e-mailt, hogy tudd bizonyítani, valóban tag vagy! Ha valaki MYVCREW tag, és szeretne találkozni Miyavival, nem kell VIP jegyet vennie! A sima jegy + a MYVCREW tagság a legtöbb esetben feljogosít a találkozóra (bár a 2015-ös koncertről még nincsen infó, jelenleg várom a választ erre a kérdésre).
2. Összesen tehát mennyibe kerül a regisztráció?
Pár napja regisztráltam végre; kb. 14.000 Ft-ra jött ki. 
3. Mi ez a közös Twitter és hogy működik?
Ebben az évben a fanklub hivatalos Twitterfelhasználója ez: @MYV_CREW_2015
Ide alkalmanként Miyavi is írogat! Ha már regisztrált tag vagy és szeretnéd követni a felhasználót, nem kell mást tenned, csak a Twitteres követési kérelem küldését követően küldened egy e-mailt a crew2015@myv382tokyo.com címre. Figyelem, a felhasználó évente megújul, szóval ha nem 2015-ben olvasod ezt az útmutatót, nézz utána, mi a jelenlegi Twitter felhasználó és e-mail cím, mivel évente változik! 
Az e-mail tárgya ez legyen: Followed MYV CREW TWITTER 2015
Az üzenet pedig: 
●MYV CREW membership number: 12345678 (kártyaszámod)
●Name: Keresztnév Vezetéknév
●Twitter User Name: miyavihungary (Twitter-es felhasználó neved; ami a @ jel után szerepel!)
Ezt követően hamarosan kapod is a Twitter értesítést, hogy bekövettek + elfogadták a követési kérelmed.

Amennyiben adódna más kérdésetek, vagy ha kihagytam valami lényegeset, nyugodtan írjatok üzenetet a Facebook-os oldalon, vagy itt kommentben. A regisztrációban is szívesen segítek, ha egyedül mégsem menne, forduljatok hozzám bizalommal! :) 


Összeállította: Efi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése